Terug ×
  • Uw winkelmand is leeg

Totaal artikelen
0 stuks
000

Wij scoren een 9.5

Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Altijd duurzaam

Over ons

EcoGiving brengt vraag en aanbod van duurzame relatiegeschenken en kerstpakketten bij elkaar. Met ons platform bieden we onze zorgvuldig gekozen leveranciers de mogelijkheid om hun duurzame aanbod bij de juiste mensen te krijgen. Door het leveren van duurzame geschenken aan bedrijven creëren we impact op mens en milieu.

Samen impact maken

Bij EcoGiving draait alles om impact maken. Impact maken op mens en milieu, impact maken op én met elkaar. Als Social Enterprise en partner van MVO Nederland is onze grootste missie het bedrijfsleven verduurzamen. We blijven onze energie hier met veel enthousiasme dag in dag uit insteken!

De wereld verduurzamen

Door het leveren van duurzame geschenken aan (sociale) ondernemingen helpen we mee om de wereld verder te verduurzamen. Veel relatiegeschenken en kerstpakketten bestaan helaas nog steeds uit plastic troep dat direct in de prullenbak verdwijnt. Wij zijn er heilig van overtuigd dat dit niet nodig is. Duurzame producten zijn veel leuker om te krijgen en nóg leuker om te geven!

Duurzame leveranciers

We kunnen niet zonder onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers van duurzame spullen en we moeten toegeven dat we voor hen behoorlijk streng zijn. Ze moeten voldoen aan een aantal strenge eisen. Op die manier houden we onze leveranciers scherp en kunnen we jou beloven dat het product écht duurzaam en van goede kwaliteit is.

Ondernemen met een maatschappelijk doel

EcoGiving is een Social Enterprise en partner van MVO Nederland. Als Social Enterprise ondernemen we met een maatschappelijk doel. We bundelen onze krachten met sociale werkplaatsen, waar onze producten worden gemaakt of gifts worden ingepakt. De enthousiaste toppers van de aangesloten sociale werkplaatsen toveren elke keer weer een grote glimlach op ons gezicht!

De lachende gezichten achter EcoGiving

Maar van wie zijn die twee lachende koppies dan? Die koppies horen bij ons, Jeroen en Arne. We zijn twee enthousiaste gasten die al sinds jaar en dag in deze markt actief zijn. Altijd op zoek naar nieuwe dingen. Soms wat naïef, soms wat chaotisch. Maar altijd eropuit om het bedrijfsleven te verduurzamen en de klant enthousiast te maken. Klanthousiast noemen we dat. Hoe we dat doen? Door lekker normaal te doen. Beetje luisteren, beetje lachen, beetje praten, beetje brainstormen. En dan een goed voorstel uitbrengen. We gaan net zolang door tot we jou Klanthousiast hebben gemaakt.

Er waren eens...

Twee oude rotten in de relatiegeschenken, genaamd Jeroen en Arne. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Als bij een wonder werden we in 2019 benaderd door de oprichtster van EcoGving: Jolanda. Deze andere (nog oudere) rot in het vak zag in ons de geschikte opvolgers om haar duurzame platform naar een next level te tillen. We besloten onze krachten te bundelen en ons hard te maken voor de idealen van waaruit Jolanda EcoGiving is gestart.

Zonder poespas

Poespas, daar houden we niet van. We zijn sowieso meer hondenmensen. We houden van grapjes (soms hele slechte, zoals die van net) en maken het liever niet te ingewikkeld. Het woord ‘nee’ komt niet in ons vocabulaire voor, we regelen het gewoon. Met een ongedwongen enthousiasme stuiteren we zo door de wereld van duurzame relatiegeschenken. We worden blij van nieuwe initiatieven en ideeën. Samenwerken of gewoon even kletsen? Gezellig! Stuur een mailtje naar info@ecogiving.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Werken bij EcoGiving

Wil jij ons helpen om impact te maken? Tof! Je mag altijd een open sollicitatie sturen naar info@ecogiving.nl. Op het moment zijn we met name op zoek naar:

Hét platform voor duurzame relatie- en kerstgeschenken EcoGiving

Dit is de excerpt en is zichtbaar bij search results

Lees verder

Contactgegevens

Contactgegevens

Lees verder

Eerste USP

Tweede USP

Derde USP

Blogs Alle blogs

Geen bamboe en maisvezel bekers meer? Dit zijn de mooiste alternatieven

Misschien heb je het wel meegekregen. 15 februari 2021 kwam er een nieuwsbericht naar buiten over…

Lees meer

Hét platform voor duurzame relatie- en kerstgeschenken EcoGiving

EcoGiving gaat voor impact. Impact op de natuur, mens en dier. Wij geloven dat we voor…

Lees meer